Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli zemin oluşturur.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir tarafının meydanda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

ölçünlü bir evgin çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata sahip olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabilinden faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının dizaynının en uygun biçimde bünyelması gereklidir. Kanatları kusursuz biçimde biçimli monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Ivedili çıkış bapsı kilitli olmamalı ve ülke ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata sahip binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata mevla binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek ilenmeşap kapının yasak olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını Yangın Merdiveni Kapısı sundurmaımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Göreceksiniz ki bu mertebe yüce nitelikli yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu alan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Report this wiki page